Sale!

Panduan Sales Funnel

RM99.00 RM1.00

Courses Included
[social_buttons]

Description

“Sales Funnel? Apa benda tu Tuan Fairuz?”

90% orang yang membeli adalah mereka yang mengenali penjual dan percaya kepada mereka. Kalau tak kenal pun mesti ada yang recommend produk mereka kepada kita.

Masalah bisnes online adalah penjual dan prospek TIDAK pernah bertemu secara FACE TO FACE.

Tak macam bisnes yang offline, mereka berjumpa dan dari situ kita boleh judge mereka ini jujur atau tidak (biasala manusia kan suka judge..hehe)

Dalam bisnes online ni , ada satu proses yang kita boleh lakukan untuk memastikan prospek kita kenal dan percaya dengan kita dalam masa yang singkat.

Proses ini juga dikenali sebagai SALES FUNNEL

Sebenarnya teknik ini memang dah lama diperkenalkan oleh Sifu-Sifu Online Marketing di seluruh dunia.Inilah strategi dimana orang yang tak kenal kita pun boleh beli dari kita..

Nama nampak macam gempak kan…tetapi SALES FUNNEL ini sebenarnya adalah cara bagaimana kita membawa sesorang STRANGER menjadi PROSPEK seterusnya menjadi BUYER

“Memang nak kena ada Sales Funnel ke?Ada yang tak guna Sales Funnel okay jer Sales diorang”

Boleh jer kalau nak jual terus..tak perlu susah-susah pun nak kena ada SALES FUNNEL ini..

Cumanya teknik ini merupakan antara PROVEN METHOD yang banyak digunakan dalam Online Marketing untuk meningkatkan CONVERSION RATE pembelian.

Sales Funnel ini dicipta mengikut Psikolagi Manusia membeli.Jadi ia dah memudahkan anda untuk merangka pelan pemasaran yang berkesan untuk prospek anda supaya LAST SEKALI mereka “terpaksa” membeli daripada anda juga.

Berikut antara kelebihan menggunakan SALES FUNNEL ni…

  • #1 – Orang Cepat Kenal Anda. Apabila dalam Alam maya ini kita perlu ingat yang kita tak berhadapan dengan prospek kita. Jadi agak sukar mereka nak mengenali kita.Bila tak kenal maka sukar untuk menjual
  • #2 – Lebih Cepat Bina TRUST.Hukum menjual ada mengatakan bahawa “Manusia ini tak suka apabila mereka terasa seperti dijual”.Dengan adanya sistem adalah lebih mudah untuk bina TRUST antara kita dan prospek.
  • #3 – Bila dah Kenal dan TRUST adalah lebih mudah untuk CLOSE SALE. Kita sendiri pun macamni, kita akan selesa berjual beli dengan orang yang kita kenal berbanding “Alien” yang ntah dari mana-mana.
  • #4 – Kenalpasti Masalah Iklan anda yang betul. Kadang-kadang bila sales kurang orang akan salahkan Copywriting tak POWER.Tapi sebenarnya bukan Sebab ITUPUN.Tanpa Sales Funnel anda sukar untuk kenalpasti dimana silapnya kempen pengiklanan anda.

“Owhhh…Banyak juga kelebihan kalau ada Sales funnel ni..Boleh Tuan ajar saya cara nak buat Sales Funnel untuk Bisnes Saya?”

Boleh jer…saya memang dah sediakan Panduan Sales Funnel For Newbie ini khas buat mereka yang nak DESIGN Sales Funnel bagi bisnes masing-masing…

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Panduan Sales Funnel”

Your email address will not be published.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
Loading...
X